پخش زنده بازی تراکتور و الشرطه (۱۲ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین تاریخ و ساعت بازی پاری سن ژرمن و بایرن مونیخ (۱۳ آبان ۱۴۰۴) | آتش بازی در پاریس اولین جداشده منچستریونایتد در زمستان مشخص شد تاریخ و ساعت بازی لیورپول و رئال مادرید (۱۳ آبان ۱۴۰۴) | بازگشت آرنولد به آنفیلد تاریخ و ساعت بازی المپیاکوس و آیندهوون (۱۳ آبان ۱۴۰۴) | بازگشت طارمی به UCL آقاسی غایب استقلال مقابل الوحدات آماده‌باش ساپینتو به آنتونیو آدان تاریخ و ساعت بازی سپاهان و آخال (۱۳ آبان ماه ۱۴۰۴) | تلاش برای صعود جلالی ۴۵۰ دقیقه در حسرت یک دقیقه بازی در ترکیب استقلال پرسپولیس - تراکتور خیلی زود بهم رسیدند | فینال جام حذفی در مرحله یک شانزدهم نهایی! حدادی به دنبال ۳ بازیکن جدید برای پرسپولیس غیبت پاکدامن در الجزایر پست جدید برای پیشکسوت پرسپولیس تغییر در بخش پزشکی پرسپولیس هشدار رسانه‌های اردنی درباره الحدادی و آسانی خبر بد برای بایرن؛ بهترین بازیکن جهان پا به توپ شد شایعه بزرگ درباره افشین پیروانی بازگشت مارسلو و کارلوس به رئال | دفاع چپ مادرید بیمه شد! چرا شکاری در بازی‌های پرسپولیس غایب است؟ جانشین لواندوفسکی از بایرن مونیخ می‌آید
سرخط خبرها

حمله هواداران استقلال به صفحه شخصی کاریله | حضور مربی برزیلی منتفی شد

  • کد خبر: ۳۳۷۰۳۳
  • ۱۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۹
حمله هواداران استقلال به صفحه شخصی کاریله | حضور مربی برزیلی منتفی شد
هواداران استقلال با هجوم به صفحه شخصی «فابیو کاریله»، گزینه‌ای که در آستانه عقد قرارداد با استقلال قرار داشت، حضور این مربی روی نیمکت استقلال را منتفی کردند.

گروه ورزش|شهرآرانیوز: از زمانی که مشخص شد فابیو کاریله به عنوان گزینه نهایی مدیران باشگاه استقلال برای حضور روی نیمکت استقلال معرفی شود، هواداران این تیم با هجوم به صفحه شخصی این مربی برزیلی خواستار امتناع این مربی از حضور در استقلال شدند.

سیل انتقادات از حضور کاریله در استقلال به حدی قابل‌توجه بود که  این مربی ناچار شد کامنت‌های پست صفحه شخصی خود را مسدود کند تا هواداران استقلال نتوانند برای او کامنت بگذارند.

هواداران استقلال معتقدند که کاریله گزینه مناسبی برای هدایت استقلال نیست و روابط او با برخی اعضای هیئت‌مدیره نباید منجر به ازبین‌رفتن آمال و آرزو‌های آن‌ها برای انتخاب یک سرمربی بزرگ خارجی شود.

بدون‌شک اگر هواداران استقلال به صفحه شخصی این مربی هجوم نمی‌بردند و علیه او در مقابل درب باشگاه استقلال شعار نمی‌دادند، عقد قرارداد با این مربی همین امروز نهایی می‌شد، اما با توجه به اتحاد عجیبی که میان هواداران استقلال برای منتفی‎کردن حضور این مربی در استقلال وجود داشت، درنهایت حضور این مربی در استقلال منتفی شده و بعید به نظر می‌رسد که مدیران باشگاه استقلال با این حجم از اعتراض‌ها سراغ این مربی بروند.

کاریله در حالی مورد توجه یکی از اعضای پرحاشیه هیئت‌مدیره استقلال قرار گرفته بود که حتی در سوابق این مربی درگیری با مدیران باشگاه و روابط نامناسب و پرتنش با بازیکنان نیز به چشم می‌خورد و روشن است که هیچ تحقیقی درباره سوابق این سرمربی نشده و همه اطلاعات داده‌شده به مدیران استقلال صرفاً از طریق دلال‌ها بوده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->